Salsa Verde probeert zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de herkomst van de producten die ze gebruikt. Daarom werken we met verse seizoengroenten (het liefst uit de tuin van de Groenteboerin), kruiden en noten van de Marokkaanse winkel, biologisch brood van vanMenno en olie van zelf geplukte olijven uit de Abruzzen.

Daarnaast gebruiken wij enkel biologisch zuivel, vlees van Hoeve Biesland en de viswijzer hangt bij ons in de keuken. Ook vinden wij het belangrijk zo min mogelijk afval te produceren. Wij gebruiken onze producten optimaal.

Omdat we graag met groenten koken, posten wij regelmatig recepten en blogs op Love My Salad. Een organisatie die draait om salades en groenten. We delen de gezamenlijke ambitie om te inspireren, het plezier en de vitaliteit die wij aan groenten beleven met de hele wereld.

Ook zijn we aangesloten bij We Canteen. Samen proberen we een gevarieerde specialistische aanvulling op het reguliere cateringaanbod in kantines en bedrijfsrestaurants te verzorgen.

email-salsaverde-catering neem-contact-op-met-judith-marks neem-contact-op-met-suzanne-van-der-most